Jump to content

Trouble Connecting to Hawking NAS


Recommended Posts

We have a client that is running Retrospect Small Business Standard version 7.5.370 (Driver Update and Hotfix version 7.5.11.100) on a Windows SBS 2003 SP1 server. We cannot get Retrospect to see our Hawking NAS (version v1.02(06-07-2005)-ext3). The server has no trouble connecting.

 

When I attempt to create a new backup set, I choose advanced and put in the UNC name. It then asks me for the username and password twice then reverts back to the New Backup Set wizard with no disk selected.

 

When I look under Volumes, Retrospect does not see the mapped drive. If I attempt to add it through the My Network button, it will see the drive but (after I put in the username and password) give me the following error:

 

"Error getting volume information, cannot add this volume to the database."

 

This used to work on a Windows 2000 computer running Retrospect 6.5. We also have another client running the same setup on a Windows 2000 Server running Retrospect 6.5 to Hawking NAS drives.

 

Did something change in the newest version of Retrospect? Can someone lead me in the right direction?

 

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...