Jump to content

Missing Member of a Catalog set wont add once found.


Recommended Posts

I had to rebuild a catalog and all the members added with exception of one disk that was Missing. Now "Found" I have went to that catalog set, checked the list of members and chose the "missing" one and hit the found but nothing happens. I dont know how to re-add this lost member. The "Set found" button just doesnt do anything.

Any ideas? speechlessgrem1.gif

Link to comment
Share on other sites

No - the first time I rebuilt this catalog it took almost a full 5 days.

I did go in and take another member and check that it was missing to see what would happen. It changed over to a missing file just fine. I then re checked it as a found item and it re found the item,no problem! it is just this one disk (dvd) I have tried trashing my preferences within the Mac. OX Library and still nothing will effect me being able to select 'Found' for this one member.

I am starting to think it is a software issue!

Any other suggestions?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...