Jump to content

Log problem with Proactive Backup


Recommended Posts

I have a quite annoying problem with Proactive Backup. If I enable a Proactive Backup that is supposed to backup a regular folder ( so nothing special) I get the following error message:

 

Failure to initialize MAPI, Result 0xffffffff, HR 0x80004005.

 

about once every second which leaves a 20MB log in about a day. If I choose a regular backup script and stop Proactive Backup I will not get the error

 

System information: Windows 2003R2 SP2 64bit server and the current Retrospect 7.5 as a trial product I have Exchange 2k7 installed.

 

Many thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

I don´t want to backup an exchange server. Exchange is just installed. It is not enabled in retrospect and is not suppossed to back it up. But I get an MAPI error every second, it means log files of about 16megs every day with unnecessary information, that really gets hard on my nerves. NO one told retrospect to to anything with the MAPI interface, so why is it doing anything and it only happens with the proactive backup, why not with the plain old backup scripts?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I have same problem with just Exchange 2007 installed on the same computer where Retrospecti Multi Server resides. Exchange 2007 plug-in is not activated but i still get the error with ProActive backup running. log fills up with error Failure to initialize MAPI, Result 0xffffffff, HR 0x80004005.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...