Jump to content

Mac client won't run


Recommended Posts

I'm using Retrospect Professional for Windows on 8.5 a small network that has a Mac Book as one of the client. 

 

The Mac Book is running Retrospect client 10.5. My problem is that the client won't stay running. Client status says off with an exclamation point in a triangle next to the On/Off items. 

 

Reinstalling the client will usually, but not always, allow one backup to happen. When the next backup rolls around, the client will be off and not able to be turned on.

 

I've tried using Command-Off, then On, with no effect.

 

I'm not a Mac person, so any help troubleshooting this would be greatly appreciated.

 

  Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

My suggestion would be to run the un-installer from the client installer DMG. Then navigate to Macintosh HD/Library/Preferences/ and delete the "retroclient.state" file. Then re-install the client. That has solved similar issues for myself. Good luck.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...