Jump to content

Retrospect Server Backup Stalled - Execution completed Successfully


Recommended Posts

All of my Retrospect jobs say 

Execution Completed Successfully

inside of the Running queue.

 

None of the backups are excecuting because all the jobs are stuck in the Running queue.

 

Anyone else run into this?  I'll restart the server which should free this up, but would like to know if there are any solutions to keep this from happening in the first place.

post-45618-0-17031900-1390424126_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

This happened again today.  

 

Last Friday I rebooted the server in order to clear the Queue.  Came in today and all the jobs are stalled in the Running queue with an

Excecution completed successfully 

status.

 

I did leave the Retrospect client running on my machine over the weekend?  I'm wondering if this is what is causing the issue?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I'll give that a shot.  Although it doesn't have anything to do with my email settings.  There's quite a few bugs in Retrospect... email is one of them.  See this post where I successfully tested getting to my email server using the terminal and the same email settings in Retrospect.

 

http://forums.retrospect.com/index.php?/topic/150965-unable-to-send-email-from-retrospect/

 

Also, once this happens I can't just stop the retrospect engine and start it.  I have to reboot the server.

 %

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...