Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'retrospect 9 copy'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I downloaded and evaluation copy of Retrospect 9(9.00 319) to see if it is as stable as 6.1retrospect for Mac was. I am running 10.72 (Lion) on a Mac Pro server with 16 gig of ram. I keep having a weird problem when trying to copy data from one hard drive to another. Retrospect copies the files but then quits suddenly somewhere in the middle of copying with a flash on the screen and nothing else. When I look at the log it as if the job never happened. No record of the copy. The second symptom is that when I try to reset up the job, the source is no longer visible and I have to stop the engine or quit retrospect to get the list of sources to rebuild. I have done this several different times, and with large and small amounts of data but the results are the same. Retrospect quits copying unexpectantly and erases any record of the process. Has anyone else experience this and is there a solution? Also does this type of behavior also happen when backing up to tape? I need my backup software to be dependable and I have my doubts about Retrospect 9. From the console log: 1/18/12 2:46:37.642 PM com.retrospect.retroengine: Assertion failure at "elem.cpp-2591", on threadID 0x108101000 1/18/12 2:46:37.672 PM com.apple.launchd: (com.retrospect.retroengine[50180]) Exited with code: 255 1/18/12 2:46:37.703 PM Retrospect: Server::expirationDate exception: MacRequestor::Request: connection closed by remote endpoint 1/18/12 2:46:37.779 PM Retrospect: Server::expirationDate exception: MacRequestor::Request: connection already closed Mike
×
×
  • Create New...