Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'names'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello I have a problem with Retrospect, it constantly forgets the name of some tapes. As the tape in slot # 4 (in attachment), this is named 85-done_bandarkiv, which is visible as soon as it is moved into the drive. Although the tape in the drive is forgotten as soon as it ends up back in the library. The problem starts when you have two tapes that are forgotten and will restore files and the right tape is missing from the library. Then it becomes an infinite loop, where it reads a (unknowm) tape, moving it back to library and forget the name of the tape ..... therefore takes the next tape and then the same tape again ...... How can we solve this? We also have several older tapes that have damaged barcodes, is it possible to replace them with new barcodes? Is it what the tape is named or barcode that determines which tape is which in the backup set? With the above problem, it feels like that's what the tape called that determines this? Right or wrong?
×
×
  • Create New...