Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'SAN'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I would like to back up projects off an EditShare SAN (and similarly, an Avid Unity at a different office) using Retrospect 9 (multi-server). However, the mounted sharepoints don't show up in the Retrospect Source listing, though they are visible on the desktop. There isn't a method to connect as a regular user (i.e. not using the EditShare client), so it seems my only method as of the moment is to first clone to a local drive, then back up to tape from there. Ideally, I would back up to tape first, then restore to drive (to verify that the project was backed up successfully) and then archive both sets (tapes go offsite, standalone drive stays onsite). Anyone come up with a workaround for a similar situation?
×
×
  • Create New...