Jump to content

bcarillon

Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by bcarillon

  1. FWIW... I have never been able to find/add clients via Multicast. I have always had to add directly.
  2. Yes, they do share the same physical disk... I do see disk activity but with no way of knowing how long this will take, I think I'll just cancel what's going on, even though I see disk activity, and schedule them to run at different times. Thanks for the reply!!
  3. I have two Media Sets that I scheduled for grooming yesterday. They have been running for almost 24 hours. Is this typical? I have attached screen shots with the details.
  4. I just purchased the upgrade and received a new license key. I entered the key and now Retrospect launches. Thanks.
  5. Thanks for the reply... I was using the temporary v9 beta license so I'm assuming it has expired. Anyone know where to get an updated beta license?
  6. What do I do now that the license for v9 has expired? I reboot the server and here's the email I get. License code <licensed feature> has expired.
  7. It was going okay for me as well until this morning when main media set of 3.5TB couldn't find it's member. Looks like I'll be rebuilding the media set which no doubt will take forever! Ugh...
  8. I had to change the IP of my Retrospect server. When I go into Preferences->Network, the Default still shows the old IP and I can't edit it. What can I do, I'm running v9? Thanks
  9. I have downloaded the trial version and began updating my clients to the v9 release of the client software. Since I still have several PowerPC Macs that I backup I wanted to make sure I was doing the right thing and leaving the v6 client on them. In doing so I noticed the v9 client offers more features such as the menu bar app. The v6 client doesn't offer this and I would like to know if PowerPC Macs will ever have this updated client. Thanks
  10. Yes, I restarted the Mac, cycled the HDs too. No joy! Trying a catalog rebuild now but it will most likely take a LONG time given the number of files I have in the Media Set...
  11. Thanks Lennart, this is still an active Media Set that is scheduled to be backed up daily. The screen shot I attached shows "0" members which should be "2". I didn't remove them and the hard drives they are on is still mounted on the desktop of my Retrospect Mac. The association just disappeared...
  12. I have a Media Set that still hows the number of files, used, free and capacity amounts but NO members. What do I need to do to fix this? Thanks
  13. There are some pre-defined Smart Tags (All Clients, All Local, All Shares). What I'd like to do is create others based on my own criteria like IP range or subnet and have the sources automatically populate the Smart Tag when they are added to Retrospect as a source.
  14. For the life of me I can't find out how to do this anywhere in the docs. Is this even possible?
  15. Yea... that would be much appreciated!! Thanks
  16. The PDF was in a folder on the users desktop. I copied the PDF to my Mac and when I tried to open it Acrobat gave me an error (see attached).
  17. Finally got it! I had to repeatedly narrow down the backup using favorite folders until I found the culprit... a corrupt PDF file. Surprised that Retrospect can't handle this type of situation when it encounters a bad file. Thanks for all the replies....
  18. Yes, I am not using software compression. Here's a couple of log file entries showing speeds from today's backup. 3/25/2010 12:09:34 AM: Connected to Xxxxx Xxxxx * Resolved container Xxxxx Xxxxx to 1 volumes: Xxxxx Xxxxx on Xxxxx Xxxxx - 3/25/2010 12:09:34 AM: Copying Xxxxx Xxxxx on Xxxxx Xxxxx 3/25/2010 12:19:08 AM: Snapshot stored, 122.6 MB 3/25/2010 12:19:17 AM: Execution completed successfully Completed: 160 files, 2.1 GB Performance: 1069.0 MB/minute Duration: 00:09:42 (00:07:46 idle/loading/preparing) 3/24/2010 10:52:35 PM: Connected to Xxxxx Xxxxx * Resolved container Xxxxx Xxxxx to 1 volumes: Xxxxx Xxxxx on Xxxxx Xxxxx - 3/24/2010 10:52:34 PM: Copying Xxxxx Xxxxx on Xxxxx Xxxxx 3/24/2010 11:00:46 PM: Snapshot stored, 130.6 MB 3/24/2010 11:00:56 PM: Execution completed successfully Completed: 356 files, 3.5 GB Performance: 1503.5 MB/minute Duration: 00:08:21 (00:06:01 idle/loading/preparing)
  19. Yes, this was from my clean media set... looking at the Sites folder there are some images in that folder on the client that are not shown when I browse the backup. I don't believe they were excluded unless my rule is doing something I'm not aware of. Also, it didn't backup anything in the mactech user folder so it must be failing on a file/folder in the 154543 user folder. I have attached a screen shot of my rule for this backup.
  20. Thanks Maser... I have attached the browse window... where do you think the backup quit based on this screen shot? Thanks
  21. When I go to Past Backups and browse the backup I drill down the the "Users" folder but from there it's hard to tell what was the last file backed up and in which users folder. Maybe I'm missing something...
  22. Yes, I scan the entire HD and have the rule select the User folder. I suppose setting the User folder as a favorite would be faster during the scanning process... The script is scheduled to run daily... nothing special. I'm backing up to a FW800 disk connected to the console/engine iMac. G5 clients are well above 400MB/min.
  23. Actually I spoke too soon. The backup did fail with the error -557. I had turned on extra logging for the client but it doesn't show the name of the file it had a problem with. In looking at the backup it not obvious to me that I can find a way to see where it stopped. Any ideas? Thanks
  24. Maser, I just set up a separate backup to a test media set for the client giving me this error. Using the same rule etc. it backs up just fine. So now what? Is there a problem with a file in the current media set? Is there a way to recycle just that client and not the entire media set? Thanks
  25. All of my clients are at a minimum G5s with at least 2GB of RAM and are running Leopard 10.5.8. They are all running the latest client version 6.3.028. The console/engine Mac is a 2.8 GHz Intel Core 2 Duo iMac with 4 GB of RAM. It is also running Leopard 10.5.8. I am also only backing up the "Users" folder excluding cache files. I don't define each clients Users folder as a favorite but instead select it using a rule and excluding what I don't want.
×
×
  • Create New...