Jump to content

Chunky Gilmore

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Chunky Gilmore

  1. hi there - sorry if this is in the wrong place, I couldn't find an area for Retrospect 5.

    I'm having trouble searching and retrieving tiff or PSD files. When I search for a particular folder it only shows up the Indesign or Quark files in that folder and doesn't show tiffs, jpegs or PSD files.

    BUT when i search for a particular tiff file name that's in the same folder - it shows it's there.

    Can anyone help?

    Thank you

     

     

     

     

  2. Thanks David - there is no cloak and dagger involved. I worked for a company (Peacock) that went into voluntary liquidation and with my boss's consent was given all the backup tapes to continue the work with the same clients. I design album covers and often need to retrieve old files from this system if the album is going to be re-released or released on a different format (vinyl, deluxe CD etc). I now have a different system for back-up but anything pre 2015 is on these tapes.

    I'm running OSX 10.3.9 on a separate Mac but I work on something much more up to date.

    I can see the individual tapes listed but what i had previously was all the contents of all of those tapes on one file.

    Thanks again for your help.

    Cheers

  3. Hi all - firstly, thank you so much David and Twickland for helping me with this.

    I can't locate a complete backup of all the tapes (each tape is named Peacock XX on the attached jpegs) as it seems a safety copy was not made regularly (I wasn't in control of backing up so won't take the blame for that one). I can see and search the individual tapes but can only seem to select one at a time. Before I had this issue I could search a group of tapes in one go so is there a way to make a new catalog from this?

    Thank you.

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg

  4. hi there - I wonder if anyone can help me.

    I had an error come up on Retropspect startup saying that it couldn't open the Retro.Config (5.0) file. I read on here to remove it from the library and so did that

    Now it starts up OK but when I go onto 'Restore' and Search for Files and Folders' it only shows one tape title and yet there should be about 350.

    There is an option to click 'More' which gives a 'Rebuild' option but I'm not sure what to do.

    Thanks for any help

    Cheers, Stu

     

  5. Hi there, I wonder if anyone can help me.

     

    I'm trying to retrieve some files from a very old version of Retrospect Backup (Version 5.1.167)

     

    I have a tape with work on it and then a duplicate of that tape.

     

    Using the RESTORE feature, 0162A doesn't show any data but 0162 does (see photo)

     

    However, I only have tape 0162A.

     

    Is there any way to rename the tape or any other way to retrieve the work?

     

    Thanks in advance

    Chunkypost-87851-0-06789200-1456483665_thumb.jpg

×
×
  • Create New...