Jump to content

mbroom

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

mbroom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hello, I'm using a Mac Mini as a backup server. However, since I've updated the engine to 8.1.622.1, console to 8.1.622, and the client to 6.3.027 on the Mac Pro I am copying, the engine starts on install or reinstall then shuts down and won't restart. Using Mac OS X 10.6.1 on both machines. What might be the problem? ml
  2. Thanks, guys. The request for the specifics of what I have really helped. I thought I had upgraded all of computers to OS X 6.1, but I hadn't on the MIni I'm using as a back-up server. When I upgraded that (with some difficulty) all worked well after I reinstalled the Retrospect console and engine. Thanks, again. Michael
  3. Retrospect won't connect with a raid hard drive as destination since Mac OS 10.6 and the associated Retrospect updates. It worked just fine before. How can I fix this? Michael
  4. The copy process on its own began yesterday as scheduled while I was away! What could have happened so that it started working? Michael
  5. The source ip address pings just fine. When I test it as you suggested, no dice. When I attempt to add the source via "Add source directly" or "Add Share" I get the message "Volume not available." Michael
  6. The volume shows up in the Source/Client window, but I am not able to select it and when I double-click on it I get a "Source Unavailable" message. Michael
  7. Hello, I consistently get error -530 telling me that the backup client cannot be found. Yet, it shows up in the Sources client list as a sub-volume as it should. This only occurs if I want to "Copy." The problem didn't occur when the script was set as a "Backup." I running Mac OS X 10.5.7 with Retrospect version 8.0.736.1 and client version 6.3.019. Would can I do to correct this? Michael
  8. Addendum 2: I running Mac OS X 10.5.7 with Retrospect version 8.0.736.1 and client version 6.3.019. Michael
  9. Addendum: This only occurs if I want to "Copy." The problem didn't occur when the script was set as a "Backup." Michael
  10. I consistently get error 530 telling me that the backup client cannot be found. Yet, it shows up in the Sources client list as a sub-volume. Would can I do to correct this? Michael
  11. Thanks. Double-clicking on it works. Michael
  12. How do I change the name of a script? Michael
  13. I want to add my Home folder as a Source. However, it shows up as the same size as the Volume the folder is on rather than its actual size. What to do? Michael
  14. Yep, under each Removable Disk triangle is the actual name of the drive. My "Duplication" scripts work fine. Only the Backup Server script is problematic. It worked fine for a couple of years. I've no idea what caused it to stop. I'll try Maser's strategy of all else fails. Michael
  15. Under "Devices," all four of my firewire external hard drives show up with the note "Content unrecognized." If I click "Device Status," the only "Currently visible devices" seems to be the CD drive. Michael
×
×
  • Create New...