Jump to content

bberndt

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bberndt

  1. James. Get the LaCie_AIT_Tape_v649 from laCie's web site. This worked for me. it installed a newer version of LaCie firewire extension.
  2. Fixed it. Talked to Dantz, and they were of some help. He emphisized the fact that I will need a driver from the manufacturer... I checked LaCie's site again, and found something called LaCie_AIT_Tape_v649. Installed it, rebooted ,and Retrospect 4.3c finds the tape drive fine.
  3. I have an brand new tape drive. We currently have Retro 4.3c backing up to a Sony SCSI AIT-1 drive just fine. I need to add a second tape drive to back up a seperate volume, and we got a (LaCie d2 AIT-1) U&I drive, planning on using it with the Firewire bus. The computer is a B&W G3 Server running ASIP 6.3.3, and OS 9.1. Retro 5.x+ is out of the question as it has issues with the ASIP service. Retro 4.3c, Dantz's site does list this U&I model as supported, in fact fully qualified. But I can't get it to recognize. There is something listed in the Apple System profiler, just a bunch of numbers really... but its realizing something is there. I have tried the driver updates, and the ADK, and no dice. I need to know is Dantz going to support this, is their site misprint, or what?
  4. James, Did you ever get a resolution for this? I have the same problem, but Dantz refuses to let me talk to them... I have a support ticket number, but on hold for 2+ hours doesn't cut it for me...
×
×
  • Create New...