Jump to content
Sign in to follow this  
meretal

Retrospect Multi-Server lost all configuration data!

Recommended Posts

Hi,

I launched Retrospect Multi-server today only to be prompted to enter the serial number again. Once I did so I found that all of my previously configured information is no longer there. Retrospect has been running on this machine for many months without problems, now suddenly my scripts, clients, etc. are no more!

 

Does anyone know how I might go about getting them back? C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Retrospect does contain a set of files and there's a 'Backup Report.log' file in there that shows log information from previous backups, but I can't figure out why Retrospect would have "lost" its configuration.

 

Not a good thing to have happen, any help is most appreciated. TIA. Joel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of course the obvious answer is to restore the configs from backup (how apropos); which is what I've done; but I'm still a little concerned by whole thing. Is it as simple as the config file(s) became corrupted somehow and was unreadible to Retrospect? Anyway, less urgent now, but if anyone has had the same thing happen and been able to get the configuration back without resorting to a backup I'd be interested what else can be done.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go back to the prefs folder. Remove the config65.dat and config65.bak files.

 

Relaunch Retrospect. It should then attempt to re-import the config60.dat files and create new 65.dat files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×