Jump to content
Sign in to follow this  
jishaq

Error -530

Recommended Posts

I have installed REtrospect Client 6.5.136 on a WIn2kSP3 laptop.

 

When I attempt to add this client to my Retrospect Pro 6.5.350 server thru Configure : Clients, the machine shows up in list, but when after trying for some time to connect to the client, I always get an error -530 "Sorry, couldn't add backup client, error -530 (backup client not found)."

 

On the laptop, I have uninstalled the 6.5.136 client, rebooted, reinstalled the 6.5.136 client, and rebooted. I noticed that after the uninstall + reboot, the "Retrospect Helper" service is left intact, so your uninstaller apparently doesn't get rid of everything.

 

The problem persists.

 

I have another laptop (also running the same OS and same version of client) that works fine ... I select it in the list, and it asks for the access password.

 

What's up with that?

 

-Jeff

Share this post


Link to post
Share on other sites

What does the client's Status Screen look like? (Look for the Retrospect Client Icon in Control Panels)

 

What do you get when you go to 'Command Prompt' (Programs>Accessories) and type:

telnet <computers_name> or <computers_ip> 497

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I figured out why I was getting this problem. The static IP address of the client in question had been changed to a value outside of my subnet for some reason (typo; 198.162.x.x)!

 

-Jeff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×