Jump to content
atakacs

Restoring storage group fails (2003 - 7.6)

Recommended Posts

Folks

 

I need to restore storage group - be it in it's original place or into the recovery storage group of my Exchange server 2003.

 

I get the following error:

 

 

+ Executing Restore database from Backup at 23.12.2010 16:48 (Execution unit 1)

23.12.2010 16:48:23: Connected to SrvExch

To volume Premier groupe de stockage on SrvExch...

 

- 23.12.2010 16:48:23: Restoring from vendredi A

Restore type: Full

T-8: >>>HrESERestoreAddDatabase(0c7fe1f42) -- Base de données introuvable.

Trouble writing files, error -3619 (Database not found)

23.12.2010 16:50:45: Execution incomplete

Remaining: 3 files, 9.3 GB

Completed: 0 files, zero KB

Performance: 0.0 MB/minute

Duration: 00:02:21 (00:01:58 idle/loading/preparing)

 

Any idea ? Could it be a localization problem (it's a french version of Exchange) ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Athough not directly my problem a mailbox restore also fails:

 

+ Executing Restore mailbox from Backup at 23.12.2010 17:00 (Execution unit 1)

23.12.2010 17:00:41: Connected to SrvExch

To volume Aldo-Régis Main on SrvExch...

 

- 23.12.2010 17:00:41: Restoring from vendredi A, Snapshot SrvExch, 18.12.2010 03:51:21

Retrospect error code error -3407 (unexpected provider error)

Reported by function kMsg_DmpDir

Mailbox provider error. There is a problem connecting to the mailbox. Check:

1. Microsoft Exchange may not be running.

2. The mailbox may not exist. If the mailbox has been deleted, this is normal.

3. The mailbox store for this mailbox may not be mounted.

Check its status in the Exchange manager.

Trouble writing folder "vendredi A", error -3407 (unexpected provider error)

23.12.2010 17:00:59: Execution incomplete

Duration: 00:00:16

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you doing a restore back to the same exchange server? Do you have Retrospect configure to use an RBU account?

 

Try to unlicense and re-license exchange from within Retrospect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you doing a restore back to the same exchange server?

 

Nope - we had to reinstall from scratch (although we made sure to have similar naming)

 

Do you have Retrospect configure to use an RBU account?

 

Sorry RBU ?

 

Try to unlicense and re-license exchange from within Retrospect.

 

Hmm interesting suggestion but I gave up this WE and used a recovery service against an image copy of the server (to my satisfaction). Now it would still be nice if Retrospect would actually also have a restore function in a case similar mine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×