Jump to content
agould

Express 7.6, Iomega eGo, Vista and Activity monitor

Recommended Posts

Almost every time I try to run Retrospect, either manually or from a saved script, Activity Monitor starts. However it displays no information.

 

I have found one long thread in the SBS forum and have tried renaming retromonitor.exe. All that happens is that when I try to run Retrospect it creates a new retromonitor.exe.

 

It didn't use to do this and is exceptionally frustrating. If I check the backup files I see Retrospect is creating an incremental backup but I have no idea of any errors etc because I can't get into the program!

 

Please advise

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Vista the OS forces Retrospect to run in a separate session than what you can see, if Retrospect has to auto launch. In this case it sounds like the program is not closing after a backup is done, you want to go into Task Manager, processes tab and look for Retrospect.exe(you may have to click on a button that says show all processes). Kill the Retrospect.exe process and you will be able to launch the program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Andrew I'll try that next time. Of course I have just launched Retrospect now without problem! I can see from the log now that the backup did run properly yesterday. Unfortunately the Activity Monitor showed no activity at all, which is confusing.

 

Your help is much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×