Jump to content
johnallen

Retrospect 5 Mac and Sony LIB-D81

Recommended Posts

Does anyone know if my Sony AIT external 8 slot autoloader, model LIB-D81 is supported with my Retrospect 5.1.177 for OS 9?

 

Retrospect shows in the 'Device Status':

SCSI ID: 0

Vendor: Sony

Product: LIB-D81

Version 0104

Driver: (no driver)

 

 

My computer works fine recognizing my other tape drive when I have it hooked up - an external 4 tape SONY AIT-2 autoloader (TSL-500c I think is the model).

 

Thanks!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Does anyone know if my Sony AIT external 8 slot autoloader, model LIB-D81 is supported with my Retrospect 5.1.177 for OS 9?

 

Retrospect shows in the 'Device Status':

SCSI ID: 0

Vendor: Sony

Product: LIB-D81

Version 0104

Driver: (no driver)

Perhaps - you haven't provided enough information to answer your question. Specifically missing are the type of AIT drive and Retrospect Driver Update ("RDU") version that you are running (see the Retrospect log, or "about Retrospect" in the Apple menu).

 

Here is a link to the (free) RDU updates for your version of Retrospect:

Retrospect 5.1 updates and RDU

 

Here is the database info of supported devices for the LIB-D81:

Retrospect Supported Devices - LIB-D81

 

Hope this helps,

 

Russ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.

 

Turns out the fix was simple.

 

Since Retrospect seemed to recognize I had the LIB-D81 connected, I hadn't bothered to change the SCSI ID of the LIB-D81.

 

But changing the SCSI ID of the LIB-D81 fixed my problem.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×