Jump to content
Sign in to follow this  
emulator

Windows 7

Recommended Posts

I just upgraded my Parallels Desktop Windows Vista installation and ran my nightly backup on it using the current EMC Retrospect client. The backup reported no problems.

 

I'll have to run a restore now to see if that works (I LOVE virtual machines..they let you break things with confidence :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bummer...looks like the backups work correctly, but not the restores. When restoring my test Win7 machine, the following showed up in the logs:

 

Writer "Registry Writer" failed and could not be restored, error -1100 (invalid handle).

Component "Registry" failed and could not be restored, error -1100 (invalid handle).

System configuration restored, please reboot the computer.

 

When I rebooted the client after the restore, the Retrospect Helper Service did not present me with the standard "system configuration" message, prompting for a reboot.

 

After rebooting, Windows warned me of an "unauthorized change" resulting in limited Windows functionality.

 

My Symantec Endpoint Protection did not restore correctly, giving me an Autoprotect "not functioning correctly" error.

 

Microsoft Outlook 2007 prompted me to reactivate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No...Vista and 2008 work just fine. I've tested these extensively. When new Microsoft updates come out, we test to make sure that Retrospect can restore them. When new versions of Retrospect come out, we make sure that nothing got "broken" by doing test restores. We do NOT like getting caught with "our pants down".

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

That´s great to here. This must mean 32-bit Vista/2008 works, but 64-bit do not.

On 64-bit versions I see the approx. same issues when I do a restore.

 

Robert

:happy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Robert:

 

I just did a restore of a test Windows Server 2008 64-bit box, and didn't see any errors. What version of Retrospect are you using?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

We have tried to reproduce this problem using the latest Windows 7 version but do not get these errors. Do you still see the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×