Jump to content
Sign in to follow this  
pchinn

Exchange mailboxes are busy? Why?

Recommended Posts

I'm noticing a problem with proactive backup at one of our clients. We're backing up Exchange 2007. Retrospect is 7.6.123. The first and second storage groups back up just fine. The mailboxes have not backed up for a while. After doing some troubleshooting and forcing the script to run, I figured out that it's not running because "the source is in use." What program/process is causing the mailboxes to be busy, but not affecting the storage group. The mailboxes used to backup without any problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just an update on this. I've run into this problem with three different clients since my first post. One is running Exchange 2007 and the others are running 2003. One of the clients is running an older version of Retrospect 7.6. I was able to resolve the problem with one client by adding all the mailboxes to the script individually and forcing the script to run. Once that happened it successfully backed up the mailbox group. I don't have any idea what is causing this though and would appreciate any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×