Jump to content
wjhacker

Retrospect 7.6.111 Will Not Start

Recommended Posts

I have Retrospect 7.6.111 running on a Windows 2003 Enterprise R2 X64 server. It has been running fine until the last update (either Microsoft's or Retrospect). I cannot start it from the usual icon. It tries to start up, but the banner page does not show and it stalls half-way through. I CAN start it using the Retrospect Monitor. Weird! There are NO errors in any of the Micrsoft Event files nor are there any errors in the Operations log. It just won't start. I am running as the system admin as well.

 

Any ideas?

 

System is a dual Xeon with 8GB RAM and 17 TB of disk.

 

Thanks,

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, I can only start it through Retrospect Monitor. I have rebooted the system several times to no avail. And, if I exit from Retrospect, I have to restart Retrospect Monitor for it to work again.

 

This is Retrospect Multiserver by the way.

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is Retrospect configured to run as a specific user or currently logged in user? Are you connected to the server with a remote connection?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is configured to run as a specific user.

I have always accessed it through Remote Desktop. The server is about 1 mile away from me in our COLO facility.

 

Bill

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×