Jump to content
smallest

Can't launch Retrospect

Recommended Posts

(7.6.111, Vista)

 

every time i try to launch RS now, i get a "Retrospect Monitor" window. there is nothing on the window but a close "X" and what looks like a "power" button . clicking the second button launches another instance of the Retrospect Monitor. there's no text on the window, just a bunch of lines.

 

i've tried launching from the Start menu and from the C:\Program Files\Retrospect\Retrospect 7.6\Retrospect.exe file itself - same result.

 

i can't get the normal RS UI to come up.

 

is this...umm... expected ?

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, this is same issue I have with disk to disk on sbs 2003. Are there any services I could stop to reset the program (would be less inconvenient than restarting server). Thanks.

Edited by Guest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you tell if Retrospect is running in the background?

 

Please open the Operations_log.utx file with a text editor. Does the last entry in the log show that Retrospect has Exited at a specific time? If not, then it could be that Retrospect is running in the background or under a different user account without your knowledge.

 

You can try to rename the Retromonitor.exe application to .old so it is unable to launch and see what happens.

 

C:\Program Files\Retrospect\Retrospect 7.6\monitor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×