Jump to content
redleader

Copy with Move not working

Recommended Posts

I have a Script setup to Copy Files with Move and NOT leave anything [that matches the rules] in the Original source folder location ...

But it is not working ... it is leaving the empty folders behind in the Original source folder location, and not Moving or Deleting them.

I attach screenshots of my settings ... I cannot see where I have error'd 😞

 

It is the same on two Mac systems FYI:

Mac OSX El Capitan 10.11.6
Retrospect for Mac v12.5.0

Mac OSX High Sierra 10.13.latest
Retrospect for Mac v15.6.1 (105)

 

Screenshot 2019-01-10 at 15.14.50.png

 

Above we see the Original Location folder still has folders ...

 

 

Screenshot 2019-01-10 at 14.58.22.png

Screenshot 2019-01-10 at 14.58.11.png

Screenshot 2019-01-10 at 14.58.04.png

Screenshot 2019-01-10 at 14.58.01.png

Screenshot 2019-01-10 at 14.57.58.png

Screenshot 2019-01-10 at 14.57.49.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

These look to be Dropbox folders...

First, test the script with a local source instead of the Dropbox folder and see if the problem still happens. I'm expecting it won't 🙂 but, if it does, follow David's suggestion of submitting a bug report.

Otherwise you'll have to drill down through your Dropbox sharing settings, ownerships and permissions for those folder -- doing it through the Dropbox web interface will probably be easiest. While you're there, make sure those folders are actually empty! If everything looks OK then it is probably a Dropbox syncing problem -- try deleting those folders via the web interface instead of with Retrospect or through the Finder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×