Jump to content
pwbimm

Client can't be found, client reinstall makes no difference

Recommended Posts

Server is on iMac running OS X 10.12.6, Retrospect ver. 15.1

Client is on Macbook running OS X 10.12.6, Retrospect client ver. 15.1

Have been able to successfully backup the client for months now, but overnight it can't be found by the server. Some strange actions by the client: suddenly the Retrospect icon has appeared in the top menu (I had it turned off), I can't turn the client on (in System Prefs) at the Macbook, etc. 

Reinstalled the client at the Macbook (server couldn't locate it to install), but it still acts the same and can't be found by the server.

Should I completely uninstall the client and reinstall? If so, how do I do that?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Okay, this finally fixed my problem with the server not being able to locate the client (MacBook) on our LAN:
 
1. After uninstalling client on MacBook, I deleted ~/Library/Preferences/com.retrospect.Retrospect-Client.plist (I didn’t see any Retrospect pref file in Library/Preferences).
2. Reinstalled client on MacBook. Restarted.
3. On server>Sources, deleted MacBook and re-added it.
4. Script finally ran correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×