Jump to content
thesolidstate

Archive Check Duplicate File check not working

Recommended Posts

Hi

 

We have a problem with our archive system on Mac. We archive projects stored on a server on our network from a client computer running Retrospect[latest version] to LTO tape 

 

Usually it all works well and everything appears to backup successfully. Recently however we started running the script again to double check it. We have 'Don't add Duplicate files' selected so we presume if everything has worked well then no files will be backup. This hasn't been the case however and each time it is backing up hundreds of gigs again. We're not sure why. Our server is a Linux based array running OSX so I'm wondering if modification dates may be changing somehow and making Retrospect think there are new files in the folder.

 

Below are our settings and a log file. Any ideas would be most appreciated.

 

Cheers

 

Danny

 

 Archiving using TSS ARCHIVE BACKUP SCRIPT at 3/11/2016, 1:51:04 PM

    To Backup Set TSS_ARCHIVE_BACKUP...

    -  3/11/2016 1:51:04 PM: Copying TO ARCHIVE] on solid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS... on solid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS....local/SolidSAS.../191/ on ....local/SolidSASsolid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS.local/SolidSASsolid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS

    3/11/2016 1:51:35 PM: Found: 20363 files, 1762 folders, 1 TB

    3/11/2016 1:51:35 PM: Finished matching

    3/11/2016 1:51:36 PM: Copying: 6819 files (230.7 GB) and 0 hard links

    3/11/2016 2:39:16 PM: Building Snapshot...

    3/11/2016 2:39:16 PM: Checking 1,762 folders for ACLs or extended attributes

    3/11/2016 2:39:16 PM: Finished copying 0 folders with ACLs or extended attributes

    3/11/2016 2:39:16 PM: Copying Snapshot: 2 files (6.1 MB)

    3/11/2016 2:39:20 PM: Snapshot stored, 6.1 MB

    3/11/2016 2:39:20 PM: Comparing TO ARCHIVE] on solid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS... on solid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS....local/SolidSAS.../191/ on ....local/SolidSASsolid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS.local/SolidSASsolid@SolidSERVER._afpovertcp._tcp.local/SolidSAS

    3/11/2016 3:39:37 PM: Execution completed successfully

    Completed: 6,819 files, 230.7 GB

    Performance: 4,462.7 MB/minute (5,023.5 copy, 4,015.7 compare)

    Duration: 01:48:32 (00:02:41 idle/loading/preparing)

 

  [*] timerCallBack: cancel email sending

 

  E-mail notification failed: error -507 (incorrect password)

post-83365-0-62085300-1478835614_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×