Jump to content
nwbutcher

RHEL 6 client net getting backed up

Recommended Posts

Running multi server version 9.5 on Win2008.  Just added my first linux server client (RHEL 6.6).  Retrospect can see the client.  Client status is reporting everything is OK, and is protected, and client is running.  But when I try to run a script to backup a directory on the Linux client, nothing is backed up.  The server can see it, and you can see the it scan the thousands of files totalling over 30 GB of data, but nothing gets backed up to the tape.  Yes, some of the files already exist in the backup set, but I created a new file to test it, and it too did not get backed up.

 

To further test, I found some files and tried to restore to the linux client, which works.

 

Client runs as root,  Checked the history, events and logs which is not showing any problems.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Appears the problem was with the selectors.  The client was on a larger script that I had set to exclude operating system and applications set.  Once I turned that selector off, it backed up the files.

 

BTW, the files were in their own directory on the root level, that had an array automounted to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×