Jump to content
Don Lee

Odd errors in log - what are they?

Recommended Posts

What's this about? It looks like debug output that didn't get cleaned up before release.

 

Log for Script: rotate_Users

Date: 11/1/2014

+ Executing rotate_Users at 11/1/2014 1:02 AM

To Backup Set Users_last...

- 11/1/2014 1:02:00 AM: Transferring from Users

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

LmGet: ndex = 0 < 1

11/1/2014 4:02:29 AM: Execution completed successfully

Completed: 523912 files, 144.2 GB

Performance: 837.3 MB/minute

Duration: 03:00:28 (00:04:11 idle/loading/preparing)

 

- 11/1/2014 4:02:29 AM: Verifying Users_last

11/1/2014 5:08:07 AM: Execution completed successfully

Completed: 523912 files, 144.2 GB

Performance: 2302.3 MB/minute

Duration: 01:05:38 (00:01:30 idle/loading/preparing)

 

11/1/2014 5:08:18 AM: Script "rotate_Users" completed successfully

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry about the formatting. It's the "LmGet: ndex" errors that concern me. The log says that it's OK, otherwise.

 

 

What's this about? It looks like debug output that didn't get cleaned up before release.Log for Script: rotate_UsersDate: 11/1/2014 + Executing rotate_Users at 11/1/2014 1:02 AM To Backup Set Users_last... - 11/1/2014 1:02:00 AM: Transferring from Users LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 LmGet: ndex = 0 < 1 11/1/2014 4:02:29 AM: Execution completed successfully Completed: 523912 files, 144.2 GB Performance: 837.3 MB/minute Duration: 03:00:28 (00:04:11 idle/loading/preparing) - 11/1/2014 4:02:29 AM: Verifying Users_last 11/1/2014 5:08:07 AM: Execution completed successfully Completed: 523912 files, 144.2 GB Performance: 2302.3 MB/minute Duration: 01:05:38 (00:01:30 idle/loading/preparing) 11/1/2014 5:08:18 AM: Script "rotate_Users" completed successfully

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get ALMOST the same message in version 9.5 on Windows.

 

+ Executing Slow Servers To Tape BS at 2014-10-31 21:00 (Execution unit 1)
To Backup Set R09LTO [001]...

- 2014-10-31 21:00:17: Transferring from Slow Servers
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
LmGet: ndex = 1
2014-11-01 11:08:32: Execution stopped by operator
Remaining: 15 files, 60,9 GB
Completed: 0 files, zero KB
Performance: 0,0 MB/minute
Duration: 14:04:58 (00:04:31 idle/loading/preparing)

2014-11-01 11:08:32: Script "Slow Servers To Tape BS" stopped by operator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×