Jump to content
egoff

Retrospect Multi-Server 7.7.620 crashes at launch

Recommended Posts

Retrospect Multi-Server 7.7.620 suddenly started crashing at launch. The program window appears, then after a few seconds the program quits. How do I troubleshoot? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seemed that the config.77 file was corrupted, so I started over with a fresh config and Retrospect started working again. I restored a version of config.77 from a date before the problem appeared, but with that restored version Retrospect still crashed on launch every time. So I restored an even earlier version of config.77, and now it appears to be working, so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This saved potentially hours of troubleshooting. I recently upgraded from 8.5-9.5 with no issue, 2 days later, splash screen comes up but then nothing.

 

Re-installed/restarted, almost did a full restore on the server. Saw this, renamed the config file, relaunched, good to go.

 

What does the config file hold? All my scripts were still in place, clients, backup sets, everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's very interesting. The config file used to contain the settings for the scripts, clients, license codes and where the backup sets are located. If you started out with a new config file all that should of been lost. So did that change in V9.5?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×