Jump to content
Sign in to follow this  
22ea50b1-bcfb-408b-92a1-d55a123c1e20

Restore Points Not Showing Up

Recommended Posts

Hi, I'm using an Iomega StorCenter ix2 which came with Retrospect Express HD. I set up our users to do automatic backups. In one case, I had to wipe the user's drive and reinstall the system from scratch. In doing so, I lost a few files that the user wanted. So now I am trying to access her backup from the StorCenter through Retrospect Express HD and getting absolutely nowhere.

 

Retrospect interaface is basically useless and that combined with the Iomega software (which sends me to the NAS interface through a browser and supposedly triggers some script that connects it to Express) makes it impossible for me to know what the relationship is between the user identities and the restore points.

 

I log in as the user and her username in the StorCenter is associated with the Backups directory where the Express restore points are kept. But when I launch Express and click on Restore, I get 0 restore points. When I click on "Restore a backup from other computers..." sometimes it gives me a list of the other computers, sometimes not. When it does, I do see the backup I want and I select it. There is a long wait where either nothing happens, or a window pops up saying "Retrospect Express HD needs to perform a maintenance operation before it can show the restore points." with OK being the only choice. I click OK and am returned to the original restore screen with an empty list of no computers.

 

Can anybody help me with this issue?

 

I think after this I am going to just manually assign users to folders and set up a simple batch script to just copy their files to it, because this Express Software has been nothing but trouble, a major performance drag on client machine's, impossible to administer with any control and in the end doesn't actually allow me to get at the files I need to restore. And no support either. Pathetic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would recommend downloading a trial for Retrospect 7.7, and then attempt a catalog rebuild from the tools media. That should give you full access to your data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×