Jump to content
Sign in to follow this  
lmcanada

Was exchange backed up??

Recommended Posts

Hi there

We run a nightly process to back up our exchange servers, and im not sure if they are actually being backup up since we do not see a report on the speed of the backup, or any message saying it was backed up successfully. We do not get an error either tho, so im just wondering if anyone else has had better experience with exchange, pertormsx2 is running 2000, while lmctormsx3 is running 2003.

Log file:

 

* Resolved container Exchange Server on pertormsx2 to 1 volumes:

First Storage Group on pertormsx2

T-3: TWDBSqlServerappl.gifInit: CoCreateInstance() failed [0x80040154]:

T-3: TWDBSqlServerappl.gifGetInstanceInfo: InitDMO failed

T-3: TWDBSqlServerappl.gifGetInstanceInfo: InitDMO failed

T-3: TWDBSqlServerappl.gifInit: CoCreateInstance() failed [0x80040154]:

T-3: TWDBSqlServerappl.gifGetInstanceInfo: InitDMO failed

T-3: TWDBSqlServerappl.gifGetInstanceInfo: InitDMO failed

* Resolved container Exchange Server on lmctormsx3 to 1 volumes:

First Storage Group on lmctormsx3

To Backup Set Daily Backup to Disk...

vtopCreateHelper: Volume Shadow Copy API disabled in script options.

FEncEnd: not started

FEncEnd: not started

FEncEnd: not started

FEncEnd: not started

FEncEnd: not started

FEncEnd: not started

2/20/2006 7:00:01 PM: Recycle backup: The Backup Set was reset

 

thanks, Willem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×