Jump to content
Sign in to follow this  
tlemons

"Waiting for backup set"

Recommended Posts

Hi

 

What would cause the message "Waiting for Backup Set A"? I've made sure that there are tapes available in Backup Set A; I even moved one of those tapes to a tape drive. The Backup Set is set to use any tape drive in the library.

 

What else can I check? A backup to a disk backup set works fine.

 

Thanks

tl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Is this a new backup set to blank media or an incremental backup? Did the message have a number with it? Something like "waiting for 1-backup set a"?

 

Thanks

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing is listed in the Operations log. I have two tapes that I've added to Backup Set A, so they have not had any backups written to them yet.

 

Activity Monitor in the Waiting tab shows:

 

Immediate Backup Waiting for {tape icon} Backup Set A

 

Thanks!

tl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

In the backup set properties for backup set A how many members do you see? How much space is used on 1-Backup set A?

 

Retrospect is looking for a specific tape - highlighting an execution in the activity monitor should bring up a media request window that will tell you exactly what that tape should be named.

 

Thanks

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×