Jump to content
Sign in to follow this  
Lennart_T

Backup report and elapsed days

Recommended Posts

Hi.

 

I am unable to use the "Backup report" the way I used to in Retrospect Mac 5. There all the clients were listed with the number of elapsed days since the last backup.

Now, with Retrospect Windows multi-server 6.5.350, the column for elapsed days is empty. OK, there are two or three clients listed. Why not ALL?

I use the "Performance data format", all types, all backups. What am I missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you ever get a reply from anyone? We have the same problem - except that the column is completely blank - and that is the reason why I registered here in the first place. Not much of info here, though.

 

It is "interesting" to see how a documented feature just stops working and that nobody seems to care... frown.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I toggled the display options to not include backups where no files were copied and to not include volume offline errors. Then I toggled it back. After that the days elapsed showed up again.

 

Strange...

 

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites

This morning I could see the elapsed days and errors from the backup this weekend. As soon as the proactive backup started at 10 a.m. the list was empty. After each proactive client was backed up, they showed in the report one by one.

How can I get the report to NOT clear when a new backup starts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

The backup report pulls its information from the Retrospect configuration file. When that file is in use it may be locking portions of the information making it impossible to see all the info while Retrospect is running. This is what I assume is happening but I'm not sure...

 

After proactive backup stops do the elapsed days show up properly?

 

Thanks

nate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

 

I stopped the proactive backup and opened the report. It was almost empty, just showing the days for the clients that had been backed up today ("0" of course). No data for the rest of the clients.

 

/Lennart

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi.

 

 

 

Toggling the display features did not have any effect. I changed all of them, clicked OK, then changed them back, clicked OK. No change.

 

 

 

It seems as performing a "New Media Backup" clears the report, at least for those clients who were backed up to that backup set. We do a New Media Backup every Friday and the only client that has any data is a "forgotten" client, no longer available. The report says it was 23 days since the last backup. All other client's data is completely empty.

 

 

 

EDIT:

 

I forgot to mention that stopping the Proactive backup has no effect.

 

 

 

Regards

 

Lennart

Share this post


Link to post
Share on other sites

This week it happened again: Just prior to "New Media backup" the report was full. After the New Media backup started, the report was empty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Quote:

This week it happened again: Just prior to "New Media backup" the report was full. After the New Media backup started, the report was empty.

 


 

Is anyone else seeing the behavior?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I'm not 100% sure but I think this may be by design. The premise is that in removes clutter from the report. It does the same thing on my machine.

 

I know the same thing will happen if you transfer a backup set to another one and then recycle the original source set.

 

Hope that helps

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't really help. I think it's a bad design not being able to trace who was on the road last week with their laptop and didn't get a backup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

I believe some changes have been made to the backup report in Retrospect 7. Can you download the trial version and verify if the issues you reported here have been addressed?

 

Thanks

Nate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×