Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xserve'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I work for a school running Retrospect 8 on an Apple 10.6.8 server (set up by a prior IT person who is no longer here). This server backs up the other servers and the backups are stored on an attached Drobo. The backups had not been working for a while and upon investigation the internal HD of the server was filling up each night when the backups occurred. I researched and moved the Catalog folder to the Drobo, assuming that was getting large. That worked for a few days but now we're getting the disk full warnings at night again, though when I check the next morning there's plenty of free space so there must be temporary files clogging things up. My Google-Fu is escaping me. We have about 120 GBs free on the internal drive, but every night when the backups attempt to run that internal drive fills up and then empties again. I'd like to move any files that expand greatly in size during backup to the Drobo (which has several TB's free and is set up in a mirrored RAID). My current suspicions lie with Config80.dat, Config80.bak and RtrExec.dir which all live in their default location of /Library/Application Support/Retrospect. Which of those do you think is causing this and can I move them to the Drobo? Thanks so much for your help!!
  2. Hi all This is probably the dumbest, most basic question of all time...but this driving me up the wall. Coming from R6, I'm used to being able to do easy multiple criteria searches of archive data prior to restores. In the current case I want to execute the following 'search and restore': I want to find and restore only the ".jpg" files that I archived in any folders that ended in "11-11" (ie: any jpegs that I archived in the month of November 2011). Using the Search For Files & Folders To Restore option in R9, I'd have expected to build a search as follows: Find files and folders where ALL of the following are true: Folder > Name > Ends With > 11-11 File > Name > Ends With > .jpg My problem? For the love of little green apples I can't get the ALL option to stick: it keeps resetting to ANY. Any suggestions? Also - and pushing the boat out further - is there anyway of displaying a figure for the number of files that are about to be restored? Again, R6 used to do this.... All help appreciated. C PS: Amy using R9.0.2 on a 10.6.8 XServe with a 16-slot Quantum Tape Library
×