Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ssl'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I just upgraded from Retrospect 11.5 to 12.5 today. One problem I immediately noticed is that once again, email notifications have stopped working. (They worked only rarely in 11.0, and had finally become mostly reliable in 11.5.) The first failure message I saw says "No server found at that address (-597)" which is clearly not true since it was working just before the upgrade. After digging around the forums, I found notes that disabling the SSL feature should fix the problem, but attempting to do so leads to an "Invalid response from SMTP server (-592)" error. I captured the TCP communications between my Retrospect Server machine and the mail server. Here they are, sanitized for privacy: As you can see, Retrospect is definitely communicating with my mail server. Is there a solution to this?
  2. Version 7.7 of Retrospect Professional did not allow for encryption in e-mail notifications. That did not allow one to use a Gmail account as the origin server. Does the newest version allow for this? Thank you.
×