Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sources'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I have a Drobo 5N as a NAS backup destination. It is setup in Retrospect (15.0 Mac). Backing up media sets onto it (its works in a D-D-D setup) has been working fine. However it is occasionally saying it can not find the media set required. When I go and browse the NAS drive it shows the "Retrospect" folder but will not show the contents of it - as if the folder is empty. When I change the name of the top level folder from "Retrospect to, say, "xRetrospect" it shows the contents fine. When I then change back it doesn't. I have worked around this by keep the name changed to "Retrospect Media Sets" but I would like to understand why this is happening. After all thew folder in question was automatically created by Retrospect when I created the first media set on the drive. Thanks, Francis
×