Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'scsi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. jvamos

    AIT Tape Issue

    Hello All, I was hoping someone could shed some light on an issue I am having little luck with. I have been put in charge of a large database of backups. At the time there was an SCSI based SDX-500c on the shelf labeled broken and another in service (I have been using till now). The one in service slowly died with increasing errors. I had suggested servicing the drives but was discouraged from that as other IT people began lending us their AIT machines. An SDX-500c with a USB enclosure and an SDX-900v with SCSI as well. The only thing that worked to read the tape library was to use the original machine. I stripped off the enclosure and mounted it in a PC with a terminated cable and that has kept us alive. I am now terrified that if this machine dies it will mean all of our tapes are unreadable. I am starting to think I should begin transferring the data on the tapes through another machine. Hopefully creating media that can be read on a more reliable machine. I know tape is a bit finicky and because I am younger I haven't really been exposed to scuzzy beyond hardware IDs and terminators. Is there something critical I have missed? Thanks. EDIT: I have now found that the other Sony SDX-500c is not recognizing tapes possibly due to the contacts in the drive that seat against the back of the tape. I am going to try and swab it I suppose. Couldn't hurt. I am using Retrospect 7.6 for the data sets. No older or newer versions. Thanks! JV
×