Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error codes mailbox exchange'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. ce82c5fc-c4cb-42e9-bc4e-9aa08ea179d5

    error -3402 unknow error ??????????????

    Once again retrospect has stopped backing up the mail boxes. I have made no changes to either the retrospect server or client or the rbu user... it is acting like a permissions problem to read the mail boxes. error 3402 ?????? I have not able to find any references to this error (however the mail boxes are not greyed out in volumes) they had been working fine for months so I thought that we had finally got this stable again. the version that i am on is 7.6.123 does anybody know why this will work for months then all of sudden it will fail and when it fails it stays failed until I remove the license and reapply the license. From what I am seeing in the forums that the new version doesn’t seem to be any better at consistently backing up exchange db’s and mailboxes. Anybody out there having good success backing up exchange consistently.
×