Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'disk fails to backup'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. We are running Retrospect 11.5.3 on Mac OSX 8.x Everything has always worked fine and I have automatic backups set for two disks, a data disk and a boot disk. The boot disk ran fine until the end of February, then it stopped working. Now, it will not back up at all. I have created new scripts, tried every kind of manual backup, created new media sets to start from scratch--nothing works. The data disk still backs up fine, as usual, on a scheduled script. The boot disk backup just stops right after it is started. There are no error messages. The past backup window states that it was "stopped," no further log entrees. The computer is fine, no problems at all with it. Very clean and fast running.I have excluded Retrospect and its client from Norton Firewall in case there was interference, but to no avail. 1. How do I find out what is wrong? 2. How do I get the disk to back up? And a third unrelated question, why don't you add a search function to the forum? There may be an answer in here somewhere, but there is no way to find it. I hope you can help. Thanks. - Michael
×