Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'daily'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello! I'm using Retrospect OEM Single Server v8.5.0(136) on Windows Server 2012 R2 Usually we just leave Retrospect to do its thing every day and have had no real issues. We recycle between two Dell R7X91 320GB cartridges for our daily backups named, DailyBackup1 and DailyBackup2 starting at 8pm M-F. I always take one home at the end of the day, then swap it out for the previous night's backup when I return in the morning. I just happen to check the history today and noticed there have been many, I mean many days that show Execution Incomplete. Also, no data shows to have been copied over. Completed 0 files, @ zero KB, Remaining 298711 files @ 278.3 GB. The errors below are fairly the same for all of them, except there are a few where some data is copied, yet it still says the media request timed out after waiting, which makes no sense to me. How can anything be copied if the error just before stated the media request timed out? So every day (M-F) there are two logs for every work day. The first is usually a timeout error because the cartridge or DailyBackup it expects is not available (it's offsite), so then it looks for the other DailyBackup. It finds it and then starts backing up. Well that is what is used to do. Now, it just seems terribly inconsistent and I have no idea why or what has changed. The failed backup errors below are from 8/3/17. It wasn't until 8/18/17 (2 weeks later) that the log showed a full backup. Nothing Backed Up + Recycle backup using PP_Backup at 8/3/2017 8:00 PM (Execution unit 1) To Backup Set DailyBackup1... - 8/3/2017 8:00:53 PM: Copying DATA (P:) Using Instant Scan Media request for "2-DailyBackup1" timed out after waiting 0:01:00 8/3/2017 8:02:42 PM: Execution incomplete Remaining: 298711 files, 278.3 GB Completed: 0 files, zero KB Performance: 0.0 MB/minute Duration: 00:01:49 (00:01:14 idle/loading/preparing) + Recycle backup using PP_Backup at 8/3/2017 8:02 PM (Execution unit 2) To Backup Set DailyBackup2... - 8/3/2017 8:02:43 PM: Copying DATA (P:) Using Instant Scan Media request for "2-DailyBackup2" timed out after waiting 0:01:00 8/3/2017 8:04:28 PM: Execution incomplete Remaining: 298711 files, 278.3 GB Completed: 0 files, zero KB Performance: 0.0 MB/minute Duration: 00:01:45 (00:01:11 idle/loading/preparing) Full Backup + Recycle backup using PP_Backup at 8/18/2017 8:00 PM (Execution unit 1) To Backup Set DailyBackup1... - 8/18/2017 8:00:54 PM: Copying DATA (P:) Using Instant Scan 8/18/2017 11:35:12 PM: Snapshot stored, 52.6 MB 8/18/2017 11:35:16 PM: Comparing DATA (P:) 8/19/2017 2:52:33 AM: 65 execution errors Completed: 302090 files, 280.2 GB Performance: 1402.3 MB/minute (1348.5 copy, 1460.7 compare) Duration: 06:51:38 (00:02:34 idle/loading/preparing) Partial Backup + Recycle backup using PP_Backup at 8/22/2017 8:00 PM (Execution unit 1) To Backup Set DailyBackup1... - 8/22/2017 8:00:55 PM: Copying DATA (P:) Using Instant Scan Media request for "2-DailyBackup1" timed out after waiting 0:01:00 8/22/2017 8:16:45 PM: Execution incomplete Remaining: 243204 files, 271.1 GB Completed: 59602 files, 17.3 GB Performance: 1220.1 MB/minute Duration: 00:15:50 (00:01:19 idle/loading/preparing) So what could cause this, where or what do I need to check? I'm also certain a cartridge is in the drive at all times as I am the one doing it. I'm still really puzzled why a few of the logs indicate a transfer started but then only a fraction of the files were actually copied, leaving 90% or more of disk space. operations_log.utx
×