Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'apfs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. MacBook Pro client, v15.1 on client and server (freshly downloaded) Internal drive has 2 partitions, APFS (boot) and HFS+ (home directory), external USB drive has 3 HFS+ partitions At the server only the APFS volume is seen
  2. Hey Everybody— Have I missed something about APFS/High Sierra and Instant Scan? Or am I just having an isolated issue? I'm noticing it takes an hour to scan my 1 million+ files on my MBP, and that Instant Scan doesn't appear to be doing anything on my machine. Checking the Engine logs does not show the usual "Using Instant Scan..." entry for my machine. I can provide further observations and log info if need be, but first I just wanted to see if this was something already known/common. I'm using Retrospect v14.6 of server and client. Thx, Fred
×