Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Snapshot not valid'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I copied a snapshot (Through Snapshot Transfer) on a tape which in it's half way demanded new member. I stopped the process. The log file said... - 13/9/2014 11:10:54 PM: Transferring from c.ACD 02 1001 TO 2000 c.ACD 02 1001 TO 2000 (7/6/2012 12:11 PM) - 14/9/2014 3:43:18 AM: Verifying TAD 01 Wave 1 to 1860 14/9/2014 6:59:13 AM: Execution stopped by operator Remaining: 3456 files, 105.0 GB Completed: 21984 files, 653.6 GB Performance: 2469.6 MB/minute Duration: 05:28:12 (00:57:13 idle/loading/preparing) Now I have got all the folders & files as they are in source tape (Only saying this for completed part & not remaining), but not able to restore any of them. The Log file for restore says... + Executing Restore from Backup at 14/9/2014 2:23 PM (Execution unit 1) To volume retro on New Volume (E:)... The selected Snapshot is no longer valid 14/9/2014 2:23:14 PM: Execution incomplete please suggest on how can I get the restore of the snapshot.
×