Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Rebuild Catalog'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Found 2 results

  1. I have to rebuild the catalog for my backups that were made with Retrospect 6... I now have v11.5 and i am having trouble getting it to rebuild... I have attached a screen shot of what i get when trying to select my first of about 15 drives to rebuild... i have watched the little video tutorial on how to do this however i am not finding the retrospect folder with the first member of my backup... what am i doing wrong?! the screen shot shows retrospect adding a member and along side that is the actual drive open to show what is there... only one file called Retrospect Data. Thanks for any help i might get!
  2. I sure hope that someone can help me. I'm using Retrospect 7.7 with Windows 7 os. I've booted up with the recovery disc and and rebuilding the catalog from my backup drive to my reformatted hard drive. However, after a 3+ hour "recreating catalog" process, when I try to go through the next steps on the restore wizard, the new catalog file is not recognized. Why is this happening?
×