Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Past Backups'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Retro 10.2.0 (201), engine on Mini Mac OS X 10.8.4. Console 10.2.0 (201) on Mini mac os x 10.6.x I just ran a "utility" backup script out of sequence on one of the volumes normally backed up as one of 4 volumes in a pro-active script, all to the same media set (disk) It didn't take long. I clicked in the console sidebar on "past backups" and at the top of the list were two backups from earlier in the day (about 4:20 PM). The second one was the same volume that I just backed up. The one that just finished was not there. I went back to the activities screen, and the script was complete. I went back to the Past Backups, and it had not appeared. I clicked on the "previous" backup of the same volume, and Retro said it was "not available". (I don't remember the wording of the dialog and didn't think to get a screenshot) I clicked back and forth thinking this was a display issue for a while, and then quit and restarted the console. When the console came back up, my "latest" backup was there in the list. Bug.
×