Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2012'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. I apologize for the cross-post; however, I originally posted this in the wrong forum.... We have two installs of Retrospect 8.1.0 (266); one is running on Windows SBS 2011 and the other is running on Windows Server 2012. Our installation on SBS 2011 is working just fine. Backups run as scheduled and media is ejected afterwards. However, on our Windows Server 2012 install, the backups run as scheduled but the RD1000 media will not eject automatically. Instead, we receive an error message stating that there was an Error Ejecting Media and that it is in use. We have to stop the Retrospect software and then manually eject the media from Windows Explorer and then restart the Retrospect software. Has anyone run into this issue before? Any insight is greatly appreciated.
  2. We have two installs of Retrospect 8.1.0 (266); one is running on Windows SBS 2011 and the other is running on Windows Server 2012. Our installation on SBS 2011 is working just fine. Backups run as scheduled and media is ejected afterwards. However, on our Windows Server 2012 install, the backups run as scheduled but the RD1000 media will not eject automatically. Instead, we receive an error message stating that there was an Error Ejecting Media and that it is in use. We have to stop the Retrospect software and then manually eject the media from Windows Explorer and then restart the Retrospect software. Has anyone run into this issue before? Any insight is greatly appreciated.
  3. According to the support site, Retrospect only supports up to Windows 2008. Does the current version support the upcoming Windows Server 2012 release? If not, is there a new release planned to add this support? If so, when will it be available?
×