Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10.5.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I just ran into nasty bug regarding 'Bindings' option in Media Sets. I have two tape libraries - older DLT-S4 and newer LTO5 one. When I try to change Media Set 'Bind to specific tape drives' option from default 'Any tape drive' to 'Selected tape drives', select specific drive and press Save - the option reverts itself to 'any' after a few seconds. I tried creating new Media Set, resetting Retrospect.app preferences, relaunching engine - nothing helps. Running any backup with two tape libraries connected makes Retrospect to archive alternating between two different formats on one Media Set. A nightmare. Is there any way to fix that? Now I have to manually disconnect or power down each library depending on a backup I want to commit. Thanks, W.
  2. All of my Retrospect jobs say Execution Completed Successfully inside of the Running queue. None of the backups are excecuting because all the jobs are stuck in the Running queue. Anyone else run into this? I'll restart the server which should free this up, but would like to know if there are any solutions to keep this from happening in the first place.
×