Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '-625 not enough memory'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements, News and Resources
    • Latest News
  • Windows Products-Retrospect
    • Professional
    • Server, SBS and Multi Server
    • Device and Hardware Compatibility-Windows
    • Exchange Server Add-On Support
    • SQL Server Agent
    • Linux, Unix and Netware Clients
    • Express for Windows
    • Product Suggestions-Windows
  • Mac OS X Products-Retrospect
    • Retrospect 9 or higher for Macintosh
    • Retrospect 8 For Macintosh
    • Retrospect 6: Desktop, Workgroup and Server for Mac OS X
    • Device and Hardware Compatibility-Mac OS X
    • Linux Clients
    • Product Suggestions-Mac OS X
  • Macintosh OS 9 and Earlier-Retrospect
    • Express, Desktop, Workgroup and Server for Pre-OS X
    • Device and Hardware Compatibility Pre OS X
  • General Discussion-Retrospect
    • Networking and Clients
    • Strategy, Scripts and General Use
    • Retrospect iPhone App
  • Retrospect 8.x for Mac
  • Retrospect 6.1 for Mac
  • Retrospect 7.7 for Windows
  • Retrospect 7.6 for Windows
  • Retrospect Express
  • General Discussion

Categories

There are no results to display.


Found 1 result

  1. I am receiving this error when I am backing up our home directory to Tape. Running 11.5 for windows. Server is an HP DL350 Gen5, Windows Server 2008 Standard, 4GB RAM, 1TB drive. It happens at random intervals. Sometimes it will backup the directory with no problems, other times it will not backup at all, failing with the -625 error at the scanning stage. Other times it will error out in the middle of the backup run. I have used the resource monitor and physically watched the backup and the used memory never gets about 50%. I have increased the page file size, not much change. The OS is a 32-bit version and will only recognize the 4GB I have installed. Is it possible that it trying to use cache memory and running out? I'm chasing this around and it did not happen with the older version (7.7)that we were running on this same server. Any ideas? (I'm already pushing for a new server with 64-bit OS and lots of RAM). Thanks.
×