Jump to content

acovington

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About acovington

  • Rank
    Occasional Forum Poster

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Using Retrospect 7.5.324 Multi Server, and a job I've used for a couple of years now won't execute, instead it's "Waiting for" it's (disk) Backup Set! The Events tab tells me it can't open the Catalog File for that backup set (-843). I've even rebooted the server, but this persists! No other Retrospect jobs are running. How can I find the source of the problem, and how do I "break" the lock? I've searched the forum but can't find a good answer. Any help is appreciated, thank you.
  2. acovington

    Upgrade to 7.5.285 and email notifications now fail

    No, I've never used authentication before but I've now tried it both with and without and they both fail. Here's the detail from my mailserver when trying to send a test message without authentication: Tue 2006-07-11 10:47:37: ---------- Tue 2006-07-11 10:47:47: Session 284; child 1; thread 200 Tue 2006-07-11 10:46:34: Accepting SMTP connection from [192.168.232.100 : 1973] Tue 2006-07-11 10:46:34: --> 220 parmanlubricants.com ESMTP MSA MDaemon 9.0.4; Tue, 11 Jul 2006 10:46:34 -0500 Tue 2006-07-11 10:46:34: <-- HELO wle_server Tue 2006-07-11 10:46:34: --> 250 parmanlubricants.com Hello wle_server, pleased to meet you Tue 2006-07-11 10:46:34: <-- MAIL FROM:<acovington@parmanlubricants.com> Tue 2006-07-11 10:46:34: --> 530 Authentication required Tue 2006-07-11 10:46:34: <-- RCPT TO:<acovington@parmanlubricants.com> Tue 2006-07-11 10:46:34: --> 503 Unexpected command or sequence of commands Tue 2006-07-11 10:47:47: <-- QUIT Tue 2006-07-11 10:47:47: --> 221 See ya in cyberspace Tue 2006-07-11 10:47:47: SMTP session terminated (Bytes in/out: 111/250) Tue 2006-07-11 10:47:47: ---------- And with authentication: Tue 2006-07-11 10:48:34: ---------- Tue 2006-07-11 10:48:48: Session 319; child 2; thread 3380 Tue 2006-07-11 10:48:47: Accepting SMTP connection from [192.168.232.100 : 2192] Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 220 parmanlubricants.com ESMTP MSA MDaemon 9.0.4; Tue, 11 Jul 2006 10:48:47 -0500 Tue 2006-07-11 10:48:47: <-- EHLO wle_server Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250-parmanlubricants.com Hello wle_server, pleased to meet you Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250-VRFY Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250-EXPN Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250-ETRN Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250-AUTH=LOGIN Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250-AUTH LOGIN CRAM-MD5 Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250-8BITMIME Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 250 SIZE 0 Tue 2006-07-11 10:48:47: <-- AUTH LOGIN Tue 2006-07-11 10:48:47: --> 334 VXNlcm5hbWU6 Tue 2006-07-11 10:48:48: <-- QUIT Tue 2006-07-11 10:48:48: --> 334 UGFzc3dvcmQ6 Tue 2006-07-11 10:48:48: Connection closed Tue 2006-07-11 10:48:48: SMTP session terminated (Bytes in/out: 35/280) Tue 2006-07-11 10:48:48: ---------- Note the HELO vs. EHLO response from Retrospect after the mailserver accepts the connection. I don't know if this is important or not, but the HELO response seems to initiate a "response required" from the mailserver, while the EHLO does not. Is this maybe backwards? Summary: With Retrospect's authentication option UN-checked, the mailserver responds with HELO and demands authentication, then fails when it's not received. With Restrospect's authentication checked (on), the mailserver doesn't appear to expect authentication and fails when it gets data it doesn't expect. I've used Retrospect's email reporting for a long time, with the same mailserver and never had any such problems. Something significant changed with 7.5.285 and I hope it's easy to fix. Thanks for any help you can offer.
  3. acovington

    Upgrade to 7.5.285 and email notifications now fail

    I have the same problem. My mail server is Mdaemon v9 and I really like the email notification, I'd like for this to work again. I've used it for a long time and it has stopped working only since I upgraded Retrospect to 7.5.285. I can provide some details from Mdaemon's logs on the mailserver, if anyone's interested and can help provide a solution. Thanks.
×