Jump to content

evansb2

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About evansb2

  • Rank
    Occasional Forum Poster
  1. My backup/mail/media server is an old MDD 867. Can anyone tell me how Retro 8 works with this setup? Before I upgrade my who network from 6.1, I want to know what to expect. TIA, Evans
  2. Here are the results of my recatalog: + Executing Recatalog at 2/13/2003 12:54 PM To backup set Firewire Backup 1? Bad backup set header found (0x3a000c7c at 6,290,692). Backup set format inconsistency (12 at 6290948) 2/14/2003 1:45:18 AM: 2 execution errors. Completed: 175844 files, 48.1 GB Performance: 63.9 MB/minute Duration: 12:50:17 When the morning backup ran I got the following errors: + Normal backup using Firewire Backup at 2/14/2003 5:00 AM To backup set Firewire Backup 1? - 2/14/2003 5:00:20 AM: Copying Sparky on G4 Desktop? 2/14/2003 5:00:20 AM: Connected to G4 Desktop Trouble matching Sparky on G4 Desktop to Firewire Backup 1, error -24201 (chunk checksum didn't match). - 2/14/2003 5:06:21 AM: Copying kitty on Kitty? 2/14/2003 5:06:21 AM: Connected to Kitty Trouble matching kitty on Kitty to Firewire Backup 1, error -24201 (chunk checksum didn't match). - 2/14/2003 5:14:14 AM: Copying Pookie? Trouble matching Pookie to Firewire Backup 1, error -24201 (chunk checksum didn't match). 2/14/2003 5:23:00 AM: Execution incomplete. Total duration: 00:22:40 (00:22:24 idle/loading/preparing) So, do I have to do yet another complete backup--making the third I've done this week at something like 16 hours a pop? Evans
  3. Yes, thanks, Amy. I've already read this though. I'm looking for further information. I'm running Retrospect on a Mac 7500 upgraded to G3@375mhz with OS X 10.2.3, a firewire PCI card into an Oxford 911 housing with a Western Digital 120 GB drive. I have the current version of Retrospect. Why would the large catalog be the problem? The smaller document backup works without a problem. Evans
  4. I'm in the process of switching from a tape-based backup system to firewire hard drives. On the initial backup, everything is peachy. When the second backup came around I got -24201 Checksum errors. I rebuilt the catalog, and everything was fine for a couple of days. This morning I, again, received the -24201 Checksum error. The disk is less than 6 months old and checks out fine. I've experienced errors with both disks (two rotating sets), but one has worked fine since I rebuilt the catalog. I'm going to try rebuilding the catalog onto the internal disk, but this won't help if that disk is the one that needs to be restored. This problem occurs with my 50 GB backup but not my 3 GB document backup set on the same disk. Thoughts? Evans
×