Jump to content

spyderboulder

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by spyderboulder


  1. A little late to your query, but I'll reply to this post so others having this issue can see if my solution can help them.


     


    We had this issue on our Windows box running Retrospect for our Mac clients.


     


    We found it related to an Adobe custom dictionary in the users Library folder. If we removed the custom dictionary the backup ran fine. The location of the dictionary is here:


     


     


    ~Library/Application/Support/Adobe/Linguistics/Dictionaries/ATE...

     


    Delete any dictionary that begins with ATE


     


    However, every month or so the error would pop up again. So I created a terminal command that I ran through Apple Remote Desktop that would remove those dictionaries. Works great, and takes two seconds.


     


     


     


    cd

    rm -r Library/Application\ Support/Adobe/Linguistics/Dictionaries/ATE*

     


     


    I hope this helps.


     


     


    Mike


  2. A little late to your query, but I'll reply to this post so others having this issue can see if my solution can help them.

     

    We had this issue on our Windows box running Retrospect for our Mac clients.

     

    We found it related to an Adobe custom dictionary in the users Library folder. If we removed the custom dictionary the backup ran fine. The location of the dictionary is here:

     

     

    ~Library/Application/Support/Adobe/Linguistics/Dictionaries/ATE...

     

    Delete any dictionary that begins with ATE

     

    However, every month or so the error would pop up again. So I created a terminal command that I ran through Apple Remote Desktop that would remove those dictionaries. Works great, and takes two seconds.

     

     

     

    cd
    rm -r Library/Application\ Support/Adobe/Linguistics/Dictionaries/ATE*

     

     

    I hope this helps.

     

     

    Mike

    • Like 4
×