Jump to content

robert.wayne

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About robert.wayne

  • Rank
    Newbie
  1. I apologize for the cross-post; however, I originally posted this in the wrong forum.... We have two installs of Retrospect 8.1.0 (266); one is running on Windows SBS 2011 and the other is running on Windows Server 2012. Our installation on SBS 2011 is working just fine. Backups run as scheduled and media is ejected afterwards. However, on our Windows Server 2012 install, the backups run as scheduled but the RD1000 media will not eject automatically. Instead, we receive an error message stating that there was an Error Ejecting Media and that it is in use. We have to stop the Retrospect software and then manually eject the media from Windows Explorer and then restart the Retrospect software. Has anyone run into this issue before? Any insight is greatly appreciated.
  2. robert.wayne

    Error Ejecting Media in Windows Server 2012

    Thank you! I apologize for posting in the wrong forum.
  3. We have two installs of Retrospect 8.1.0 (266); one is running on Windows SBS 2011 and the other is running on Windows Server 2012. Our installation on SBS 2011 is working just fine. Backups run as scheduled and media is ejected afterwards. However, on our Windows Server 2012 install, the backups run as scheduled but the RD1000 media will not eject automatically. Instead, we receive an error message stating that there was an Error Ejecting Media and that it is in use. We have to stop the Retrospect software and then manually eject the media from Windows Explorer and then restart the Retrospect software. Has anyone run into this issue before? Any insight is greatly appreciated.
×