Jump to content

mturndal

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About mturndal

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Here is an example of what I mean... + Sauvegarde incrémentale utilisant Enzo - MacUser à 28/07/2016 21:29:55 (Unité d'exécution 5) Utiliser la reconstruction complète 28/07/2016 21:29:55: Numérisation de fichiers de données de sauvegarde terminée Vers le jeu de sauvegarde Jeu de médias - Enzo MacUser AD... - 28/07/2016 21:29:55: copie de MacUser sur Enzo Utilisation de l'analyse instantanée 28/07/2016 21:30:11: Trouvés : 207508 fichiers, 44228 dossiers, 679 Go 28/07/2016 21:30:14: Correspondance terminée 28/07/2016 21:30:16: Copie en cours : 6819 fichiers (354,3 Mo) et 48 liens durs 28/07/2016 21:32:17: Création de l'image... 28/07/2016 21:32:17: Vérification de 44 228 dossiers pour les ACLs ou attributs étendus 28/07/2016 21:33:50: Copie de 41 491 dossiers avec ACLs ou attributs étendus terminée 28/07/2016 21:33:52: Copie d'instantané : 2 fichiers (77,2 Mo) 28/07/2016 21:33:57: image stockée, 77,2 Mo 28/07/2016 21:33:57: Exécution réussie 13 fichiers restants (249 Ko) 6 806 fichiers traités (356,1 Mo) Performance: 173,6 Mo/min Durée: 00:04:01(00:01:58 inactivité/chargement/préparation)
  2. I have the desktop version, but if I only can set it to "1" why does it work when i modify it to be "6" ?
  3. Hi, I have Retrospect Version 13.0.1 (106) on my Mac-mini serveur and when ever I restart the service or reboot the number of threads are rest to "1". Mikael
  4. Hi, YES it did work. I presume that the developers are aware of this ? Thank you
  5. I have this error message on two disks (one SATA and one iSCSI on NAS) I have upgraded from to V11.5.2 to V12 and this is happening all the time I have tried to repair and recycle the media set and it does not change /Mikael This is the mail received --Log-- +Normal backup using Enzo - MacUser at 4/10/2015 9:12 PM (Execution unit 1) Adding to 117.8 GB of backup set data, starting at file index 203 To Backup Set Jeu de médias - Enzo MacUser AD... - 4/10/2015 9:12:25 PM: Copying MacUser on Enzo Using Instant Scan 4/10/2015 9:12:39 PM: Found: 157473 files, 43545 folders, 512.4 GB 4/10/2015 9:12:40 PM: Finished matching 4/10/2015 9:12:43 PM: Copying: 129877 files (393.5 GB) and 892 hard links !Trouble reading files, error -516 (illegal request) 4/10/2015 9:12:46 PM: Execution incomplete Remaining: 129877 files, 393.5 GB Completed: 0 files, zero KB Performance: 0.0 MB/minute Duration: 00:00:20 (00:00:16 idle/loading/preparing) ..
  6. Hi, I have upgraded from 9 to 11.5.1 and have the following warning, there is always one file left to be backuped ? The only way to have this removed is to recycle the media set and there is no warning messages. Any suggestion ? Mikael + Sauvegarde incrémentale utilisant Enzo - Lightroom à 07/10/2014 07:50:15 (Unité d'exécution 1) Vers le jeu de sauvegarde Jeu de médias - Enzo Lightroom AA........ - 07/10/2014 07:50:15: copie de Lightroom sur Enzo Utilisation de l'analyse instantanée 07/10/2014 07:52:03: image stockée, 31 Mo 07/10/2014 07:52:07: Exécution réussie 1 fichiers restants (33 Ko) 1 fichiers traités (1,4 Go) Performance: 1 403,1 Mo/min Durée: 00:01:52(00:00:50 inactivité/chargement/préparation) 07/10/2014 07:52:08: Script "Enzo - Lightroom" completed successfully
  7. I have uppgraded the server to version 10.5 with clients on v 9.0.2 and I still have the slow speed about 20-30mb/min when restoring. ì will keep the v9 on boths sides until I have uppgraded the stripe set. /mikael
  8. Yes I'm using AFP for the NAS connection. In between I have backgraded to 9.02 (107) and I have now correct speed (around 1,6gb/min) when restoring the stripeset I will go back to 10.5 only on server and se what this is going to do.
  9. I am restoring from disk. (Synology NAS 409+) I'm using AppleRAID V2.0 so i believe it has the write cache enabled. I have selected the first backup from the media set for this volume /Mikael
  10. Hi, I have uppgraded to v10.5.0 (145) (i have a macpro 2008 with Mac OSX 10.7.5) recently and it has been going well. Im about to change the disks of my stripe set and I wanted to test a restore operation before doing this. I took one directory to restore 121 gb of data. When restore started It reported it will take 96 hours to do !!! When looking the speed of restroing it is around 21-30Mb/min ? This stripe set is capable of 2.1 - 2.3Gb/min ... If I would translate to replacing the entire disk it would take 1500 hours... (this woild not be possible) Any ideas ??? Mikael
  11. When doing backups the catalog is not updated. If your not aware of this, then doing restore would lead you to think backups where not done. You have to recover the backups done in the catalog before any attempt to do a restore! I did erase a directory by error and when I tried to restore it I got the message “erreur -1101, file/directory not found » when I tried a second time all files and sub-directories where subsequently restored (it seems that the 1’st directory has to be created and the other ones are correctly restored) This is valid for Mac OSX and Windows 7 system I moved a directory up one level and the backup did save the file in its new location, however when wanting to a restore a file it never did it. It claimed that there where no files to restore (even though I select the file and it was present in the backup) I have noticed that several files are selected for backup and they have not been modified in any way. (This has happened twice where files of images that are very old and have not received any modifications) What mechanism are you using for detecting file/directory changes? I have used threads to differentiate my backups, allowing the server to use 3 threads at a time. When I did an upgrade of Mac OSX and rebooted the system my setup where completely lost. It all came back to one thread and all the backups where set to the 1 thread only! I’m using growl for my message alert, Retrospect 10 has no information of what script is running! It would be nice to have it as seen in Retrospect 9 When backup a Windows 7 64bit system you get a lot of errors when doing backup of the directory “C:\Windows\Temp”. Should this directory be added by default on the Privacy tab. When you are in the section backups done, you can recover the job information only once! You can select the jobs you want to recover but the button is faded out and it’s impossible. The only way is to restart the Retrospect application. I don’t feel comfortable with the quality of Retrospect 10, it looks like there are issues that should have been corrected. In fact I have decided to downgrade back to Retrospect 9 and will wait for some time before upgrading. /mikael
  12. Hi, I cant tell since i have not payed attention to this issue. I have now installed the Retrospect 10 and will be looking at this. /Mikael
  13. In my case I dont have grooming. When looking through all the other media sets I discovered that it was true for all of them ! Can you program the recovery function to be done on a regular basis ? Mikael
  14. Hi, I have tryed to restore a file and it didnt work. When looking at the media set i realised that the list of backups where incomplete. (quite a number of them where missing) When I recovered the missing backups with the recovery button I managed to restore the file. Does this have an impact on the backup or its it only concerning the restore ? Why isnt the list of backups complete in the media set ? /Mikael
  15. Hi, I have tried to restore my Mac OSX 10.7.3 system disk and when it restarts it hangs with the spinning wheel. I also have tried to check/correct rights and the systems boots up but I cant login. What is the recomended restore for the Max OSX system disk? Mikael
×